In the beginning there was JACK! De geniale tekst van dit nummer belichaamt perfect de filosofie achter restaurant JACK Rotterdam: Muziek verbindt mensen. Muziek creëert een gevoel van saamhorigheid en positiviteit. Bovendien gaat het er niet om wie of wat je bent. “It don’t make a difference in our house”.

Combineer muziek met nog een element dat mensen samenbrengt, goed eten, en je hebt een plek zoals JACK Rotterdam. Hier word je weer even mee teruggenomen in de tijd, naar de beste feestjes, muziek en herinneringen van toen. Dit alles onder het genot van de heerlijkste gerechten in een creatieve ambiance. Geniet van kreeft, seafood platters of een heerlijk mals stukje rib-eye, gerechten die perfect samengaan met een lekkere cocktail in je hand. Kom langs bij JACK en vier de prachtige reis die dertig jaar dancegeschiedenis tot nu toe heeft mogen maken.

 

Er is genoeg parkeer gelegenheid bij Jack en het ligt 7 minuten lopen van Rotterdam centraal station. 

 

Jack Rotterdam is gevestigd op Raampoortstraat 10, vlakbij Rotterdam Centraal Station. Het restaurant is dan ook gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Naast het treinstation ligt ook tramhalte Heer Bokelweg op loopafstand van de zaak.

 

Met de auto? Parkeren kan bijvoorbeeld op de nabijgelegen Parking Hofplein (Hofplein 20). Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.